Kirkevandring mellem Sdr Nærå kirke, Valgmenighedskirken og Årslev kirke

En vandretur mellem vores tre kirker Kl. 10.00-11.30: Gudstjeneste i Sdr. Nærå Kirke – Skt. Mikaels Kirke og Inge Dalsgård fortæller bagefter om kirken.
Herefter går vi til Valgmenighedskirken. Kl. 11.45-13.15:
Rundvisning i kirken – vi synger et par salmer/sange og får fortælling om Valgmenigheden. Vi spiser vores medbragte madpakke på græsplænen eller i Storstuen. Der kan købes øl og vand. Herefter går vi mod Årslev kirke, hvor vi på vejen gør holdt ved Vandmøllen/ Skovly ved Møllegårdsvænget. Hvor Margit Thomsen fra Lokalhistorisk forening fortæller om stedet. Kl. 14.00-15.00: Peter Ulrik Jensen viser rundt i kirken – vi synger et par salmer. Herefter til det nye sognehus, hvor kirken giver kaffen og Bibliotekets Venner har bagt kager. Medbring madpakke og evt. drikkelse til gåturen. Tag tøj og sko på efter vejret. Det kan lade sig gøre, for dem der ikke kan gå turen, at køre i bil til Årslev Kirke, eller at deltage i dele af turen. Vi glæder os til en indholdsrig travetur i vores lokalområde! Bibliotekets venner i samarbejde med Lokalhistorisk Forening og Kirkerne.

Tilbage til oversigt