Side 1 af 3  > >>

Skærtorsdag - aftensgudstjeneste med middag

Vi mødes i kirken til gudstjeneste kl. 17, herefter spiser vi middag i Storstuen. Tilmelding til Pia tlf. 40884504 indtil fredag d. 16. marts.

Kryds i skattemappen

Der mangler stadig en del, som ikke har sat kryds i skattemappen

Vejledning findes her

Højskoledagen tilmeldingsfrist

Husk tilmeldingsfristen er senest 3. april.

Højskoledag

Hold øje med din postkasse..

Invitation til en spændende højskoledag lørdag d. 20 maj sendes ud i starten af marts.

Medlemsbidrag

Vores kasserer gør en ihærdig indsats for at få de sidste medlemmer til at sætte flueben i skattemappen. Vi mangler stadig 200!
De medlemmer, der ikke har sat flueben inden 8. september, vil derfor ved næste opkrævning i december blive pålignet af sidst anvendte skattepligtige indkomst + 2 procent.
Derfor gå ind i Skattemappen under SKAT og få sat et flueben, og send gerne herefter en mail til Else, vores kasserer, at I har gjort det. Mailadressen er else@rasmussen.mail.dk
Vejledning findes her på hjemmesiden under Information-Medlemskab.

Nye menighedsrådsmedlemmer

På generalforsamlingen tirsdag d. 26. april blev Dorte Leerbek og Berit Knold valgt ind i menighedsrådet.

Formandens beretning Læs her

Forbyttet frakke

Til påskemiddagen Skærtorsdag i Storstuen har Lone fået forbyttet sin frakke.

Det er en 3/4 lang sort frakke med påsyede lommer og bindebælte.

Lone vil meget gerne have sin egen frakke igen og kan kontaktes på tlf. 25122640.

Frakken kan også hænges tilbage i garderoben i Storstuen, hvor den forbyttede frakke også hænger.

Flueben i Skattemappe

Husk at sætte flueben i Skattemappen

Nytårsgudstjeneste

I år afholdes Nytårsgudstjenesten med efterfølgende champagne og kransekage i Storstuen

Nytårsaftensdag d. 31. dec. kl 11:00.