Side 1 af 3  > >>

Drømmen om Amerika

Rejsen er fuldt booket. Der er mulighed for at komme på venteliste. Kontakt Erik Nørkjær eller Lis R. Møldrup

En ”højskolerejse” i de danske udvandreres fodspor 9. – 20. september 2019. Læs mere her

Tilmeldingsblanket: Hent her

Ny organist

Hans Peter stopper som organist ved vores kirke pr. 1. juni. Der er afskedsreception efter gudstjenesten d. 27. maj. Mads Klindt Poulsen er ansat pr. 15. juni.

Kryds i skattemappen

Der mangler stadig en del, som ikke har sat kryds i skattemappen

Vejledning findes her

Beretning til generalforsamling

Formandens beretning til generalforsamling Læs her

Skærtorsdag - aftensgudstjeneste med middag

Vi mødes i kirken til gudstjeneste kl. 17, herefter spiser vi middag i Storstuen. Tilmelding til Pia tlf. 40884504 indtil fredag d. 16. marts.

Højskoledagen tilmeldingsfrist

Husk tilmeldingsfristen er senest 3. april.

Højskoledag

Hold øje med din postkasse..

Invitation til en spændende højskoledag lørdag d. 20 maj sendes ud i starten af marts.

Medlemsbidrag

Vores kasserer gør en ihærdig indsats for at få de sidste medlemmer til at sætte flueben i skattemappen. Vi mangler stadig 200!
De medlemmer, der ikke har sat flueben inden 8. september, vil derfor ved næste opkrævning i december blive pålignet af sidst anvendte skattepligtige indkomst + 2 procent.
Derfor gå ind i Skattemappen under SKAT og få sat et flueben, og send gerne herefter en mail til Else, vores kasserer, at I har gjort det. Mailadressen er else@rasmussen.mail.dk
Vejledning findes her på hjemmesiden under Information-Medlemskab.