Side 1 af 3  > >>

Kryds i skattemappen

Der mangler stadig en del, som ikke har sat kryds i skattemappen

Vejledning findes her

Beretning til generalforsamling

Formandens beretning til generalforsamling Læs her

Skærtorsdag - aftensgudstjeneste med middag

Vi mødes i kirken til gudstjeneste kl. 17, herefter spiser vi middag i Storstuen. Tilmelding til Pia tlf. 40884504 indtil fredag d. 16. marts.

Højskoledagen tilmeldingsfrist

Husk tilmeldingsfristen er senest 3. april.

Højskoledag

Hold øje med din postkasse..

Invitation til en spændende højskoledag lørdag d. 20 maj sendes ud i starten af marts.

Medlemsbidrag

Vores kasserer gør en ihærdig indsats for at få de sidste medlemmer til at sætte flueben i skattemappen. Vi mangler stadig 200!
De medlemmer, der ikke har sat flueben inden 8. september, vil derfor ved næste opkrævning i december blive pålignet af sidst anvendte skattepligtige indkomst + 2 procent.
Derfor gå ind i Skattemappen under SKAT og få sat et flueben, og send gerne herefter en mail til Else, vores kasserer, at I har gjort det. Mailadressen er else@rasmussen.mail.dk
Vejledning findes her på hjemmesiden under Information-Medlemskab.

Nye menighedsrådsmedlemmer

På generalforsamlingen tirsdag d. 26. april blev Dorte Leerbek og Berit Knold valgt ind i menighedsrådet.

Formandens beretning Læs her

Forbyttet frakke

Til påskemiddagen Skærtorsdag i Storstuen har Lone fået forbyttet sin frakke.

Det er en 3/4 lang sort frakke med påsyede lommer og bindebælte.

Lone vil meget gerne have sin egen frakke igen og kan kontaktes på tlf. 25122640.

Frakken kan også hænges tilbage i garderoben i Storstuen, hvor den forbyttede frakke også hænger.