Sidste nyt

Lyt til den seneste prædiken HER
eller læs Oles pinseprædiken HER

GODE NYHEDER TIL ALLE

Så slår vi dørene op igen!
Som I nok har hørt, må kirkerne igen holde åben for gudstjenester. Sundhedsstyrelsen har sammen med Kirkeministeriet lavet nye retningslinjer, der sikrer en ansvarlig genåbning af vores dejlige valgmenighedskirke.
De nye regler betyder, at vi kan holde vores første gudstjeneste på torsdag, Kr. Himmelfartsdag, kl. 11.00, og når vi overholder alle regler, må vi være 50 personer i kirken ad gangen.

Ved indgangen til kirken vil der være instrukser til jer om de nye hygiejneregler, og vi står klar til at hjælpe jer med f.eks. desinficerende sprit, så I kan få rene hænder, før I går indenfor til de afmærkede pladser på bænkene, der viser jer, hvor I må sidde.

Til en start undlader vi at holde nadver, for vi vil gerne lige have nogle erfaringer, før vi tager det fulde spring. Til gengæld er der kirkekaffe til alle bagefter ovre ved storstuen. Også her har vi taget alle forholdsregler, så vi nyde kaffen og hinandens selskab og få talt sammen uden at være bange for at blive smittet.

Vi glæder os simpelthen så meget til at se jer igen, og følg endelig med på Facebook eller hjemmesiden, for det er her vi lægger alt det op, I har brug for at vide.

De næste gudstjenester er:
Torsdag den 21. maj kl. 11.00
Søndag den 24. maj kl. 11.00
Søndag den 31. maj kl. 11.00
Søndag den 07. juni kl. 11.00
Søndag den 14. juni kl. 11.00

Årets konfirmation i Valgmenigheden flyttes til søndag den 23. august (konfirmanderne i den hvide sognekirke bliver konfirmeret den 29. og 30. august.)

Indskrivningen af de nye konfirmander kommer til at foregå via mail.
Vi beder jer forældrene melde jeres store unger til pr. mail til Ole præst på praesten@valgmenigheden.dk. – og helst inden 21. juni.
Ved tilmelding oplyses barnets navn, mobilnummer, forældrenes navne og mobilnumre, samt adresse(r). I bedes også vedhæfte en kopi af barnets dåbsattest.
Når vi har et overblik, laver Ole en lukket facebookgruppe, som han kan informere igennem, indtil det er atter er muligt at mødes med jer forældre og de kommende konfirmander.

5.   Det næste kirkeblad udkommer til 1. juli. Det vil indeholde en plan for efterårets gudstjenester, foredrag, formiddagshøjskoler, sangaftner, filmklub mm.

6.   Årets efterårsmøde sammen med fri- og efterskolen afholdes 18. november. I år bliver det med Rasmus Skov Borring, der vil præsentere den spritnye 19. version af Højskolesangbogen. Det bliver et brag af en aften i efterskolens foredragssal.

Tak for jeres forståelse. Pas stadig godt på hinanden og dem, I elsker. Og ring, hvis I er vidende om, at nogen sidder alene. Vi mennesker er sociale væsener, der let visner lidt i toppen, hvis ikke vi har nogen at vende livet med over en god snak 😊.
I er særdeles velkomne til at kontakte  Ole præst på 30 64 21 25.

På Valgmenighedens vegne
Lis R. Møldrup

VELKOMMEN
Vores kirke er en del af folkekirken selv om vi er en fri kirke med vores egen økonomi. Vi er en folkelig grundtvigsk menighed, en af Danmarks største valgmenigheder – mere end 1100 medlemmer. I lokalsamfundet omtales kirken kun som valgmenigheden heraf vores web-adresse.
Læs mere klik her

Steffen Jensen holder foredrag