Sidste nyt

Hvis du vil læse søndagens prædiken, så tryk: HER

Kære alle

I det nye kirkeblad kan I læse se det spændende program til vores årsmøde i Rødding og Bovlund. Husk at valgmenigheden betaler for selve mødet og maden derovre, mens I selv står for transporten. En del af os er dog derovre i forvejen, eftersom vi er på højskolekurset ”Nordisk Kulturuge” op til netop denne weekend.
Vi kunne jo heller ikke holde vores generalforsamling i april. Derfor indkalder vi til generalforsamling torsdag d. 3. september kl. 19:00 i Storstuen.
Dagsorden og forslag til ændring af vedtægter kan ses i det nye kirkeblad og på hjemmesiden.

Årets konfirmation i Valgmenigheden bliver søndag den 23. august (konfirmanderne i den hvide sognekirke bliver konfirmeret den 29. og 30. august.)
Indskrivningen af de nye konfirmander kommer til at foregå via mail.
Vi beder jer forældrene melde jeres store unger til pr. mail til Ole præst på praesten@valgmenigheden.dk.
Ved tilmelding oplyses barnets navn, mobilnummer, forældrenes navne og mobilnumre, samt adresse(r). I bedes også vedhæfte en kopi af barnets dåbsattest.

VELKOMMEN

Vores kirke er en del af folkekirken selv om vi er en fri kirke med vores egen økonomi. Vi er en folkelig grundtvigsk menighed, en af Danmarks største valgmenigheder – mere end 1100 medlemmer. I lokalsamfundet omtales kirken kun som valgmenigheden heraf vores web-adresse.
Læs mere klik her

Sdr. Nærå Valgmenighedskirke